T-BAR

T-BAR valaisin on T-profiilikattoon tehty valaisin, jolla voidaan korvata osa katon T-profiileista.

T-BAR valaisimet toimivat yleisvalaisimina tai niistä voidaan rakentaa erilaisia tilaa hahmottavia valolinjoja ja kuvioita.

Optiikkavaihtoehdot: mikroprisma, miniheijastinoptiikka (pienluminanssi), seinänpesuoptiikka, korotettu ”Block”-tyyppi satinoidulla tai kirkkaalla pinnalla. Block-tyyppi toimii myös opastekylttinä, jonka teksti tehdään aina tilaustyönä. Vakiopituudet 600mm ja 1200mm, joiden nettovalovirrat ovat välillä 1533-2613lm/m optiikasta ja listaleveydestä riippuen.

Asennus on yksinkertaista ja onnistuu helposti ilman työkaluja olemassa olevaan tai uuteen T-profiilikattoon vieden vain 51mm upotustilan. T-listat voidaan vaihtaa vapaasti T-Bar -valaisimiin, ainoastaan pääkannattajien tulee olla normaaleja T-profiileja. T-Barin universaali kiinnitystapa soveltuu useimpiin kattotyyppeihin standardi listaleveydellä 24mm ja 15mm. T-Bar soveltuu myös metallikasettikattoihin.

Toimii 24V tasajännitelähteellä, jolla voidaan syöttää max. 3,6m T-Bar valoviivaa (3-6 valaisinta). Valaisimissa on esiasennetut pikaliittimet.

Optiona Suojausluokka IP65
Optiona RGBW sekä dynaaminen säätö (ohjaus DMX tai Casambi)